Vi tilbyr:

FRISYREDESIGN

Våre kunder er i alle aldre og vi holder oss alltid oppdatert. Gjennom Hcf får vi oppdatering av motebildet høst og vår. Kurs, show og inspirasjon hentes inn og tolkes av oss kontinuerlig.

FARGEDESIGN

Vi tilbyr personlig tilpasset fargedesign som fungerer for deg og fremhever din klipp og look. Foliestriper/hette - permanent hårfarge - minicoloration - shimring.

STRUKTUR/PERMANENTDESIGN

Trenger du mer volum, bevegelse eller krøller har vi alltid det siste i strukturomforming.

OPPSETTING AV LANGT HÅR

Vi har stor ekspertise innen håroppsetning til bryllup, konfirmasjon, juleball eller selskap. La oss style ditt hår til de spesielle anledninger.

HAIR EXTENTION

Vi tilbyr all slags hårforlengelse/utfylling eller ny frisyre. Keratin - micro loops - tresser - crazy color-striper. Kom innom for konsultasjon.

BRUD

Oppsetting av hår/styling m/slør, blomster og annen pynt. Brudepiker,forlover og andre i brudefølge er også velkomne. Vi gjør makeup og Makeupartist og negledesigner Fride Svae holder til i vår salong. Vi kan også komme hjem til deg/dere for full styling av brud og evnt med brudefølge hjemme. Kontakt oss for priser.

BRUDGOM

Klipp. Barbering. Styling. Manicure. Vi kan også ta hjemmebesøk. Kontakt oss for pris.

FARGING AV VIPPER OG BRYN

Vi farger dine vipper og  bryn tilpasset deg.

VOKSING

Vi bruker Clean + Easy ved voksing . Dette er et hygienisk og eksklusivt, patentert roll-on-system som skånsomt tar bort sjenerende ansiktshår. Velg selv om du vil forme dine bryn ved voksing eller napping.

BARBERING

Brudgom som trenger styling? Skal du på jobbintervju? Eller har bare skjegget vokst vilt? I våre nye lokaler har vi egen herreavdeling hvor Sebastian og Noran er spesialister med egne herreprodukter (shampo, conditioner, styling).

VENNINNEKVELD

Vi syr sammen en kveld med mye moro. Lurer du på hvordan du og dine venninner skal style håret, sminke dere, sette opp håret på en enkel måte? Passer for kvinner i alle aldre. Vi gir tips og veiledning.

SPA

Vi tilbyr hårkurer og hodebunnsmassasje i vår spaavdeling.