Om oss

Helt siden 1959 har Centrum Frisør hatt salong på Nesodden. Lise Kollsund driver i dag salongen som har vært i familien helt fra starten. Like stolte som vi er av vår historie, er vi av å være en av få håndplukkede medlemmer av den eksklusive franske frisørklubben Syndicat De La Haute Coiffure Française. HCF er en internasjonal organisasjon av frisører som formidler fransk hårmote over hele verden. HCF skaper hårmoten og er derfor alltid i forkant av andre.

På verdensbasis har klubben 1500 medlemmer som møtes i Paris to ganger i året for å lære seg de kommende frisyrelinjene. Frisyrene er beskyttet, og kun medlemmer av HCF har lov til å bruke disse frisyrene den første tiden – andre frisører må vente.
HCF-frisører nyter stor respekt blant kolleger innen faget, og det kreves mye for å bli medlem. Bare seriøse frisører med stor faglig innsikt og evne til fornyelse er med her.

For deg som kunde betyr dette muligheten til å være først ute med nyheter i ditt distrikt. Ønsker du råd og veiledning om frisyredesign og image, hårpleie eller fargedesign – vår spisskompetanse i alle fagets disipliner står til din disposisjon.

Ønsker du og jobbe hos oss?Om du er en kreativ og positiv frisør som er glad i faget ditt så send gjerne en søknad. Vi ser alltid etter flinke medarbeidere som passer inn i vårt miljø.